Specialist inom allmänmedicin

Frösjö Vårdcentral växer. Nu söker vi en specialist inom Allmänmedicin.

Om oss:
Frösjö Vårdcentral ligger centralt i Gnesta, 2 min promenad från tågstationen. Vi som arbetar här är ett glatt gäng på 15 medarbetare som med stort engagemang tillsammans tar hand om våra 3000 listade patienter. För oss är det viktigt med ett flexibelt och nära samarbete mellan yrkesgrupperna, för att på bästa sätt hjälpa våra patienter. Vi som arbetsgrupp trivs bra tillsammans och vi vill att det skall vara kul att gå till jobbet. Vi arbetar i trivsamma, ljusa lokaler. Vi värnar om våra medarbetares arbetsmiljö – hos oss tar vi hand om varandra och har roligt på jobbet!


Om arbetet:
Att digifysisk vård numera är ett vedertaget begrepp har väl inte undgått någon. För dig som läkare innebär detta en varierande vardag med både digitala och fysiska besök. Vårt arbete med chatt och videobesök innebär en möjlighet till en flexibilitet i förläggningen av arbetstid och en möjlighet att till viss del arbeta hemifrån om du skulle önska. Vi planerar tillsammans ditt arbetsupplägg. Arbetet är stimulerande och omväxlande, en viktig del i arbetet är att använda din kompetens till blivande kollegor i sin utveckling.


Om dig:
Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin. Du är trygg i yrkesrollen, van att arbeta självständigt samtidigt som du uppskattar att jobba i team. Du värnar om god vårdkvalitet och patientsäkerhet. Du har lätt för implementering av nya rutiner och en god datorvana. Du är strukturerad och uttrycker dig väl på svenska både i tal och skrift. Du trivs i rollen som handledare och har ett stort engagemang för att se kollegor växa i sin kompetens.


Anställningsvillkor:
Tillsvidareanställning eller provanställning på deltid, ca 50%. Arbetstid dagtid, vardagar. Vi har kollektivavtal. Även andra former av samarbete är välkommet: såsom möjlighet till fakturering från eget företag, timanställning etc.


Vi erbjuder:

-En unik möjlighet att vara med och utveckla en relativt ny vårdcentral, där fokus på arbetsmiljö är en prioritet.
-Fräscha lokaler i centrala Gnesta med natursköna lunchpromenader runt hörnet.
-Korta beslutsvägar och lyhörda chefer som löser problem.

-Kompetenta kollegor med samarbetsvillighet.
-Goda möjligheter till fortbildning och egen utveckling.
-Konkurrenskraftig lön.


Vid frågor/intresseanmälan, vänligen kontakta:

Verksamhetschef Sandra Ravnborg, sandra.ravnborg@regionsormland.se

alt

Medicinskt ansvarig läkare Vasil Pema, vasil.pema@regionsormland.se, 070-8318869


Urval och rekrytering sker löpande.

Vi växer!

Frösjö Vårdcentral växer konstant och vi kommer att behöva fylla på med personal framöver. Så om du har erfarenhet av arbete på vårdcentral och är intresserad av att börja arbeta hos oss - tveka inte att höra av dig för en diskussion om vad som är på gång och hur vi passar ihop på vår resa mot framtiden!

Maila oss på frosjovardcentral@regionsormland.se.